Op woensdagavond 6 maart a.s. bent u van harte welkom in de Grote of Mariakerk om de Contactavond van wijk Stad en Landen bij te wonen. De wijkkerkenraad heeft deze avond voorbereid en wil graag met u stilstaan bij verschillende onderwerpen.

 

  1. Hoe functioneert de nieuwe wijkkerkenraad, nu sinds anderhalf jaar de wijkkerkenraden van Noord en Zuid zijn samengevoegd? Aan de hand van een inleiding door de voorzitter van de kerkenraad mw. Marijke Veldman en een aantal gespreksvragen willen wij deze nieuwe start samen met u evalueren.
  2. In mei a.s. wordt het Nieuwe Liedboek binnen de PKN geïntroduceerd en ook onze gemeente zal er in de eredienst mee gaan werken. Onder leiding van Mannes Hofsink zullen we kennismaken met een paar kenmerken van dit nieuwe liedboek, terwijl we ook samen een paar nieuwe liederen zullen zingen.
  3. Tenslotte zal de diaconie haar twee jaarprojecten onder de aandacht brengen. Zowel de Stichting ‘Miramundo’ als de Stichting ‘Op de hoogte van Bolivia’ zal  een korte presentatie geven om ons te informeren over de noodzaak deze projecten te ondersteunen.
  • Vanaf 19.15 uur bent u welkom en is er koffie/thee.

Om 19.45 uur zal Ds. Cees Huisman de avond openen. Tussen het 2e en 3e onderdeel zal er een pauze zijn (20.45 uur – 21.10 uur). Er is dan ook ruimschoots gelegenheid voor onderlinge ontmoetingen, zodat ook de naam van de avond tot haar recht komt.


U bent van harte welkom!

Login

Nieuwsbrief

 

Laatste preken