vent

 

 

 

Veel kan er niet dit voorjaar, maar foto’s maken kunnen we nog wel. Vandaar dat we ook dit jaar een fotoproject gaan organiseren. Dat doen we opnieuw aan de hand van het thema in de 40 dagen tijd en dat is dit jaar:

“Ik zal er zijn voor jou”.

Let op: de inleverdatum is verlengd, je bijdrage kan tot en met 27 februari worden ingeleverd bij Marcel Dekker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Een prachtige belofte en het gaat er hierbij om hoe wij dit waarmaken naar elkaar toe, juist in deze tijd. Je ziet bijvoorbeeld mensen die elkaar door het raam heen feliciteren, of bij iemand anders eten voor de deur zetten, maar het kan ook zijn: je kinderen helpen bij het schoolwerk.
Het is de bedoeling dat je een foto maakt die voor jou een verbeelding van het thema is en je geeft daarbij een korte toelichting (max. 50 woorden).

Als je mee wilt doen kun je je opgeven bij Marcel Dekker. Dat kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Je krijgt van hem dan ook tips en adviezen voor het maken van een goede foto. Daarnaast zullen op ons YouTube kanaal, www.pgmkanaal.nl, filmpjes worden geplaatst met relevante informatie. Je kunt vervolgens tot en met zaterdag 20 februari je foto met toelichting insturen naar Marcel. Met inlevering van een foto geef je tevens toestemming voor gebruik en publicatie.
Na de inleverdatum zullen alle foto’s worden bekeken en wordt er een keuze gemaakt welke foto’s een plek krijgen in de dienst van zondag 7 maart. Ook zullen in die week alle inzendingen in een filmpje op ons YouTube kanaal gepresenteerd worden.
We zien elkaar nu niet in de kerk, maar we kunnen zo wel actief samen meedoen aan de invulling van het thema van een digitale kerkdienst!

Login

Welkom

PG Meppel is de Protestantse gemeente in Meppel. Een open en actieve geloofsgemeenschap.

Onze gemeente kent twee wijkgemeenten. Te weten Stad en Landen en Het Erfdeel

 

Wilt u iets met ons delen? Dat kan via 'Contact' of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

 

Stadenlanden